Zimski vrtovi

4, Travanj, 2011 0 Komentara

Uz stručno planiranje i kvalitetnu izvedbu moguće je konstruirati i izgraditi zimski vrt, te ga pretvoriti u prostorije u kojima možemo boraviti tijekom cijele godine.

Pretpostavka za to je: kvalitetno ostakljivanje prostora s besprijekornom izolacijom i dostatnim prozračivanjem.

Zimski vrt možemo iskoristiti u različite svrhe. Na primjer kao alternativno rješenje za proširenje i poboljšanje kvalitete stambenog prostora ili jednostavno kao prostor gdje možemo uzgajati različite biljke.

Druga mogućnost: ostakljivanjem možemo klimatizirati stambeni prostor.
Svejedno što je razlog izgradnje i uređenja zimskog vrta, kod izvedbi ove ideje moramo prilaziti planski od samog početka.
Upravo iz tog razloga potrebno je potražiti mišljenje stručne osobe koja će zimski vrt koncipirati tako kako bi se na najbolji mogući način prilagodio postojećem objektu, kako bismo uskladili naše želje sa stvarnim mogućnostima i kako bismo na vrijeme mogli planirati i uklopiti troškove u kućni budžet.

Samo jednom se živi , tako barem poslovica kaže, pa prema tome trebali bismo vlastiti život što ljepše i ugodnije oblikovati.
Zimski vrt zasigurno predstavlja obogaćivanje svakodnevnog životnog prostora, a nerijetko služi i za odmor i opuštanje, u idealnoj situaciji on premješta dnevni boravak u vrt ili vrt donosi u naš dnevni boravak.

zimski-vrt-1zimski-vrt-2

zimski-vrt-3zimski-vrt-5

Komentirajte

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *